Условия за доставка

ПОРЪЧКА

За да поръчате от нашия онлайн бутик, трябва първо да изберете желания размер на артикула, и количеството, което желаете да закупите; след което да натиснете бутона “Купи”. Прегледайте съдържанието на кошницата, която се намира в горния десен ъгъл на сайта и натиснете бутона “Плащане”. След като го направите, трябва да следвате стъпките за избор на адрес и доставка на поръчката, да изберете начина на плащане и накрая да натиснете бутона “Потвърди”. На посочения в профила си е- мейл ще получите потвърждение на поръчката си. В своя профил в сайта ни можете да следите нейния статус. След като сте направили Вашата поръчка, при необходимост ние ще се свържем с Вас, за да уточним наличността на стоката и подробностите около доставката. Всеки клиент може да откаже направена поръчка, без да упоменава причините за това. Отказът на поръчка може да се направи на е- мейл info@gobewear.com. За да е валиден отказът, клиентът трябва да предостави в е- мейла имената, с които е регистриран в сайта ни, своя е- мейл, телефонен номер, който е посочил в поръчката, номерът на поръчката, нейното съдържание и стойност. Поръчки, получени без коректни данни на купувача или липсващи такива, се анулират, ако не получим коректните данни до 48 часа след постъпването на поръчката. Такива поръчки получават статус „ОТХВЪРЛЕНА”, поради невъзможност да бъдат изпълнени.

ПЛАЩАНЕ

Ако сте наш клиент и желаете доставка на територията на България, плащането на направена поръчка може да се извърши по два начина:

– С наложен платеж с пощенси запис при получаване на стоката

– С банков превод.

Ако решите да заплатите по банков път е задължитено да запишете номера на поръчката в основанието за плащане, както и да предоставите данни за фактура. Вашата поръчка ще Ви бъде изпратена веднага след получаване на плащането. За повече информация свържете се с нас.

ДОСТАВКА

Доставката на поръчки направени в нашия онлайн бутик се изпълняват в рамките на 7 работни дни. Моля, бъдете търпеливи всички артикули се изработват в момента на поръчката специално за Вас. Благодарим за разбирането. За въпроси относно точния срок на доставка и възможности за персонализиране на поръчката моля свържете се с нас на телефон: 0896663303, или e-mail: info@gobewear.com

Доставката се извършва в цялата страна чрез куриерска фирма СПИДИ до техен офис или посочен от Вас адрес. След като сме приели Вашата поръчка и сме уточнили подробностите около нея, ние ще Ви изпратим желаните артикули веднага щом са готови. Доставка на територията на България се заплаща от клиента на фиксирана цени от 5,50 лв за територията на гр. София, и 7,50 лв за страната. За поръчки над 120,00 лв доставката е безплатна. Поръчки, получени без коректни данни за доставка на купувача или с липсващи такива, се анулират, ако не получим коректните данни до 48 часа след постъпването на поръчката. Такива поръчки получават статус „ОТХВЪРЛЕНА”, поради невъзможност да бъдат изпълнени

Времето за доставка е на следващия работен ден след предаване на пратката на куриера. (изключения правят случаите на забава от страна на куриерската компания и малките населени места, които се обслужват по график на куриера.)Не носим отговорност за забавяне в доставките по вина на куриера!

ЗАМЯНА

Можете да замените закупен от нас продукт за същия продукт, но в друг размер или цвят, или за друг наличен продукт. Направете го до 14- ия работен ден от сключването на договора за покупко- продажба или до 14- ия работен ден от получаването на стоката, без да дължите каквито и да било обезщетения и/или неустойки. В този случай заплащате единствено доставката и връщането на продукта, и изпращането на новия продукт по действащите тарифи на куриерската фирма. Ако стойността на върнатия продукт е по- висока от стойността на взетия в последствие, разликата се въстановява по баков път в срок до 5- ия работен ден от получаването на стоката обратно. Ако цената на новия избран продукт е по- висока, разликата е можете да доплатите с наложен платеж при получаването му. Продуктът, който заменяте не трябва да е ползван, трябва да е в оригинална опаковка и с оригинални етикети. Не трябва да има петна, ако е пробван, или миризми / пот, парфюм, цигарен дим…/ При неспазване на горепосоченте условия, можем да откажем да приемем обратно върнатия продукт и да го заменим с друг. При поръчка на персонализиран продукт, поради своята специфика и изработка по искане на клиента, този продукт не подлежи на замяна или връщане.

ВРЪЩАНЕ

Можете да върнете поръчан продукт в момента на получаването му, без да е необходимо да посочвате причина за това. В този случай заплащате единствено доставката и връщането на продукта по действащите тарифи на куриерската фирма.

Можете да върнете закупен от нас продукт до 14 работни дни от сключването на договора за покупко- продажба или до седмия работен ден от получаването на стоката, без да дължите каквито и да било обезщетения и/или неустойки. В този случай заплащате единствено доставката и връщането на продукта по действащите тарифи на куриерската фирма. Стойността на върнатия продукт се въстановява по банков път в срок до 7- ия работен ден от получаването на стоката/услугата обратно. Продуктът не трябва да е ползван, трябва да е в оригинална опаковка и с оригинални етикети. Не трябва да има петна, ако е пробван, или миризми / пот, парфюм, цигарен дим…/ При неспазване на горепосоченте условия, можем да откажем да приемем обратно върнатия продукт и да върнем сумата за него. При поръчка на персонализиран продукт, поради своята специфика и изработка по искане на клиента, този продукт не подлежи на замяна или връщане.