За GO!Be

Вдъхновението е навсякъде около нас. Може да е в красотата на едно цвете, или лекия полъх в клоните на дърветата. Може да е идея, или искра на радост, която да прерастне в нещо ново и вълнуващо. Това е GO!Be, една идея, вдъхновила няколко серии от уникални продукти. Продукти, изработени от текстил. Продукти за здраве, щастие, красота, комфорт и грижа за природата… Всеки вид изделие, който ще намерите тук, има своята история и цел. Било то да разкрие женската енергия чрез уникален принт, създаден от авторска картина, или да намали отпадъците, които ежедневно генерираме; да подобри качеството ни на живот и отношението ни към природата. Но всички те водят началото си от творчески проект или моя картина.

Но коя съм аз?

Аз съм Симона, графичен дизайнер по образование и моден дизайнер по призвание. Имах късмета още като дете да се потопя в сферата на текстила и производството на облекла, което породи дълбоко в мен любов към платовете и всичко, което може да се изработи от тях. Но освен тази моя страст, аз имам и друга – рисуването! Обичам да рисувам, да творя и да създавам. Така, след години на търсене открих моето истинско призвание, и го нарекох GO!Be! В GO!Be съчетах двете си страсти – платовете и творчеството! Научих се как да пренеса една картина от платното на плата, как да създам кройките на моделите, които си представям. Това отвори за мен цял нов свят на творчество и експерименти. Благодарение на майка ми, която ме въведе в прекрасния свят на текстила и всички страхотни хора около мен, сега съм готова да споделя GO!Be.

GO!Be не е просто бранд, а начин на живот! Тук ще намериш уникални дрехи, за да сияеш, независимо от повода. Красиви рисувани клинове и йога облекла, защото йогата и движението като цяло, са безценен дар. Шапки за сауна от натурална вълна, за да бъде престоят ти в сауната истински ползотворен. Еко продукти, които са създадени с мисия да намалим вредата, която човечеството нанася върху природата. Защото с малки, но постоянни стъпки се постигат невероятни резултати. Ще намериш още много неща и надявам се, много идеи и вдъхновение.

За мен, като създател на GO!Be, е много важно всичко, което правя и предлагам да е уникално и функционално. Аз лично тествам всички продукти и се старая да ги направя наистина удобни. Макар и много различни, всички продукти в отделните серии на GO!Be са обединени от две неща – изработени са от висококачествен текстил, и са създадени с много любов!

Намери вдъхновението и изрази себе си с GO!Be…